4-izbový byt, predaj

Košice - Dargovských hrdinov, Košice - mestská časť Dargovských hrdinov

234 900 €

Kontaktovať makléra
+ 11 fotiek
PREDANÉ 4-izbový byt s terasou v novostavbe, 103 m2, ul. Jelšová

Informácie

Poschodie:
3
Počet poschodí:
4
Celková rozloha:
115 m²
Úžitková plocha:
103 m²
Stav:
neuvedený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
nie
Internet:
optika
Vykurovanie:
spoločné – vlastná kotolňa
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Exkluzívne ponúkame na predaj moderný a slnečný veľký 4-izbový byt v obytnom komplexe Panoráma, ktorý bol skolaudovaný v roku 2013, v osobnom vlastníctve, orientácia bytu je na severozápad.

Nachádza sa na ideálnom treťom poschodí zo štyroch, v udržiavanom oplotenom parku s detským ihriskom, s krásnym výhľadom na okolie, bytový dom je situovaný v peknej a pokojnej lokalite v blízkosti plnej občianskej vybavenosti. Výmera bytu je 103 m2, súčasťou je terasa o rozlohe cca 9 m2 a balkón o rozlohe cca 3 m2. K bytu prislúcha kumbál na chodbe o rozlohe cca 1,5 m2 a dve vonkajšie parkovacie miesta, pričom jedno sa nachádza v oplotenom areáli a druhé hneď pred bránou areálu.

Byt svojou veľkosťou uspokojí aj najnáročnejších klientov, skladá sa z priestrannej obývačky prepojenej s jedálenskou časťou a kuchyňou s východom na veľkú terasu orientovanú na západ s nádherným výhľadom na mesto, troch veľkých spální, veľkej kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom, samostatnej toalety s umývadlom, predsiene a chodby. Byt je krásne a nadčasovo navrhnutý a zariadený. Kuchynská linka bola robená na mieru so spotrebičmi vrátane umývačky riadu a chladničky, v spálni a chodbe sa nachádzajú tri veľké vstavané skrine. V byte sú plastové okná šedej farby, bezpečnostné dvere, plávajúce podlahy, dlažby, v kúpeľni sa nachádzajú dve umývadlá, vaňa a sprchovací kút. Zaradenie obývacej časti a kuchyne bude súčasťou vybavenia pri predaji.

Bytový dom je postavený z tehál, zateplený, interiér bytového domu je vo výbornom stave, vstup do bytu je bezbariérový. Obytný komplex Panoráma je oplotený, krásne upravený, ideálny pre rodiny s deťmi.

V blízkom okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

Reštaurácia Magnólia, Mia Pizza s.r.o., IC - Restaurant

Potraviny BODVA, MILK - AGRO, Potraviny Potočňák, Potraviny Klas, Maloobchodná predajňa MILK-AGRO, Domäsko, KLAS potraviny, Potraviny FRESH, LIDL, Tesco

Centrum pre deti a rodiny Košická Nová Ves

inSPORTline Košice, Pepco, PEGGY DOG

Súkromná materská škola Panorámka, Materská škola Lidické námestie, Materská škola Povstania českého ľudu, Materská škola Jaltská, Základná škola Ľudovíta Fullu,

Základná škola Postupimská, Základná škola Krosnianska, Základná škola Fábryho

Súkromná stredná odborná škola Postupimská, Gymnázium Exnárova 10, Konzervatórium Jozefa Adamoviča

OTP Banka OC Povstania českého ľudu, Prima banka Slovensko Jaltská, Slovenská sporiteľňa Trieda generála Ludvíka Svobodu, Tatra banka Lidické námestie

Zastávky MHD

Čerpacie stanice Lukoil, Slovnaft, Oktan

Rehoľa sv. Augustína na Slovensku, Kostol svätého Ladislava

V službách realitnej kancelárie máte kompletný právny servis spojený s kúpou bytu.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka