Obchodné priestory, predaj

Košice - Dargovských hrdinov, Košice - mestská časť Dargovských hrdinov

165 000 €

Kontaktovať makléra
+ 1 fotka
PREDANÉ -Komerčný objekt na predaj, 220m2 na 5 ár pozemku, Furča

Informácie

Celková rozloha:
220 m²
Úžitková plocha:
220 m²
Stav:
pôvodný
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
El. napätie:
230/400V
Garáž:
nie
Zariadenie:
nezariadený
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
nie
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
nie

Popis

Ponúkame na predaj starší dom, ktorý slúžil na komerčné účely, nachádzajúci sa na triede Ludvíka Svobodu na sídlisku Dargovských hrdinov, stojaci priamo pri hlavnom ťahu. Vďaka svojej polohe bude po rekonštrukcii ideálny na rôzne druhy podnikania v oblasti predaja tovaru, služieb, prípadne môže slúžiť ako sídlo firmy.

Jedná sa o dvoj podlažnú budovu s rozlohou cca 220 m2, ktorá stojí na oplotenom pozemku o výmere 540 m2. Budova je prázdna a pripravená na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa.

Dom bol skolaudovaný v roku 1961, je postavený z kombinácie tehál a kvádrov, strecha je plechová. Je napojený na elektrinu, mestskú vodu a kanalizáciu, prípojka plynu sa na pozemku nenachádza, ale je tu možnosť budúceho pripojenia v tesnej blízkosti pozemku.

Budova je umiestnená v zóne, kde je veľká frekvencia a pohyb áut a perfektná viditeľnosť z hlavného ťahu, čiže toto miesto je ideálne na prezentáciu a reklamu vlastnej spoločnosti.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka