Možnosť dohody

Kancelárie, prenájom

Košice - Sever, Košice - mestská časť Sever

PRENAJATÉ - Kancelárske priestory na prenájom Tolstého 3

Informácie

Poschodie:
1
Počet poschodí:
3
Celková rozloha:
36 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
po rekonštrukcii
Rozloha pozemku:
0 m²

Popis

PRENAJATÉ - MARTINA BENEDIKOVÁ a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory s vynikajúcou polohou v administratívnej budove pri Národnej Banke Slovenska na ulici Tolstého 3 v Košiciach.

Poloha priestoru je veľmi dobrá. Nachádza sa len 10 min. pešo od hlavnej ulice, čo je pre klientov veľmi atraktívne. Neďaleko je zástavka MHD, čo robí toto miesto veľmi frekventovaným a dostupným.

Výmera priestoru je 36 m2 a je štvorcového tvaru. Priestor sa nachádza na 1. poschodí bez výťahu. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou - vymenená plávajúca podlaha a omietnuté steny. Prenajíma sa nezariadený, avšak po dohode vieme zabezpečiť stoly a stoličky. Veľkou výhodou sú hrubé 60 cm múry, čo zabezpečí, že je tu počas celého roka príjemne a v letných mesiacoch nie je potrebná klimatizácia.

Súčasťou kancelárskeho priestoru je aj spoločná kuchynka pre celú chodbu, pánske a dámske toalety. Priamo vedľa budovy je mestské parkovanie.

Cena za kancelársky priestor: 9,14 EUR/m2/mesiac bez DPH (majitelia nie sú platcami DPH) - možnosť dohody. V cene sú zahrnuté energie a upratovanie budovy 2x do týždňa. Internet je potrebné zabezpečiť na náklady nájomcu.

Pri záujme Vám veľmi radi umožníme obhliadku daného priestoru, poskytneme všetky potrebné informácie.

Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Mgr. Martina Benediková - 0911 70 11 55 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka