4-izbový byt, predaj

Prešov, Prešov

120 000 €

Kontaktovať makléra
+ 11 fotiek
PREDANÉ-EXKLUZÍVNE KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA - 4 IZBOVÝ BYT PREŠOV

Informácie

Poschodie:
8
Počet poschodí:
8
Celková rozloha:
87 m²
Úžitková plocha:
87 m²
Stav:
úplne prerobený
Odvoz odpadu:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Garáž:
nie
Zariadenie:
čiastočne
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
optika
Vykurovanie:
spoločné
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
nie
Káblová televízia:
áno

Popis

EVA MARCINOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka exkluzívne na predaj zaujímavý 4 izbový byt - dvojgeneračný, s väčšou výmerou na Sídlisku Sekčov, Sibírska ulica mesta Prešov.

Pre tých, ktorý hľadáte bývanie s dobrou dostupnosťou aj v blízkosti centra mesta a chcete využívať kompletné služby a komfortné bývanie v danej lokalite Sídliska , kam sa okamžite iba nasťahujete, tak si pozrite túto zaujímavú ponuku, určite vás osloví.

Ponúkame na predaj lukratívny 4 izbový byt na sídlisku Sekčov, ktoré je od centra mesta vzdialená 5 minút autom.

DISPOZÍCIA BYTU:

Byt má výmeru 87 m2 + loggia 3 m2. Pozostáva zo vstupnej chodby prepojenej oblúkmi do jednotlivých izieb, väčšej obývacej izby s umiestnenou klímou, kuchyne s jedálenským kútom a a 3 samostatných izieb (spálňa, 2x detská izba) , samostatnej kúpeľne, samostatné WC , druhá samostatná kúpeľňa rodičov a pivnica. Z kuchyne je východ na peknú upravenú logiu s markízou.

TECHNICKÉ PARAMETRE BYTU:

Byt sa nachádza na 8/8 poschodí v bytovom dome s nádherným výhľadom na okolie sídliska a samotnú lokalitu. Bytový dom sa neplánuje zatepľovať, nakoľko bol postavený tzv.sendvičovým panelom so zateplením, nová strecha v roku 2018.

Samotný byt je po kompletnej rekonštrukcii, ktorá zahŕňa : murované jadro s novou sanitou a obkladmi, plastové okná so žalúziami, nová kuchynská linka na mieru s vyvýšeným pracovným pultom, 3 vstavané skrine na mieru, štukové omietky, nové interiérové dvere a zárubne, bezpečnostné vchodové dvere ADLO, drevené podlahy, dlažby. Orientácia bytu je na východ a západ s loggiou.

Dve kúpeľne zabezpečujú komfort bývania, väčšia je vybavená vaňou so zástenou na sprchovanie, umývadlom, radiátorom , samostatné WC geberit , druhá kúpeľňa slúži na umiestnenie práčky a sušičky, s potenciálom riešenia infra sauny a pod.

V kuchyni je kuchynská linka vybavená spotrebičmi: plynový šporák- sklo keramika, vstavaná plynová rúra, digestor ,chladnička s mrazničkou. V obývačke je umiestnená klimatizácia, ktorú v chladných mesiacoch využívajú aj na príjemné topenie. V spálni , detskej izbe a na chodbe sú umiestnené veľké vstavané skrine s dostatočným úložným priestorom. Na chodbe sa nachádza zrkadlová zostava šatník s botníkom.

Veľkým benefitom bytu sú veľké priestranné izby a jeho dispozícia. Nachádza sa v prostredí plnom zelene, športových zariadení a oddychu, s výbornou dostupnosťou a kompletnou občianskou vybavenosťou. Občianska vybavenosť cca do 200m. Byt sa predáva nezariadený. Správcom bytového domu je MBP. V bytovom dome je zavedená optika.

VYBAVENOSŤ LOKALITY:

MŠ Čergovská, MŠ Jurkovičova , MŠ a detské jasle Bernolákova, ZŠ Sibírska

KAVIARNE A REŠTAURAČNÉ ZARIADENIA:

ZOC MAX, ZOC Koral, Kinekus, BILLA, McDonald´s, Caffe Bar Riviera, Pilsner Pub, Laser Game Koral, lekárne , banky SLSP, ČSOB a TATRA BANKA,Poštová banka,Prima Banka

Cena tohto bytu je 120.000,- EUR

Nehnuteľnosť je voľná ihneď po dohode s majiteľmi.

Cena je vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti..

V prípade záujmu o bližšie informácie k nehnuteľnosti nás kontaktujte na čísle : 0918 118 565

Eva Marcinová - certifikovaný realitný maklér NARKS.

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka