4-izbový byt, predaj

Košice - Juh, Košice - mestská časť Juh

+ 2 fotky
PREDANÉ - 4-izbový byt, Kukučínova, predaj, Kukučínova, Juh

Informácie

Poschodie:
8
Celková rozloha:
316 m²
Úžitková plocha:
186 m²
Stav:
holopriestor
Počet izieb:
5
Rozloha pozemku:
0 m²
Parkovanie:
vnútorné
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

BRANISLAV ČURI z CASSOVIE REALITAS Vám ponúka na predaj jedinečný 5 izbový penthouse v centre mesta v novostavbe KZC RESIDENCE, ktorá sa bude nachádzať na rohu Kukučínovej a Rastislavovej ulice.

Pozrite si video skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/eV3niUc1gN4

Technické info, dispozície a parametre:

Dispozične pozostáva tento penthouse z 2 poschodí.

1. poschodie: obývacia izba, spálňa, 2 izby, kuchyňa, jedáleň, 2 x kúpeľňa s WC, šatník, chodba a terasa

2. poschodie: izba, zimná záhrada, terasa a zelená terasa

Úžitková plocha bytu je 186,35 m2 a plocha terás je 129,91 m2. Medzi fotkami si môžete pozrieť pôdorys ako aj výmery jednotlivých miestností. Nachádza sa na 8. a 9. poschodí a je orientovaný panoramaticky na všetky svetové strany čo umožňuje nádherné výhľady. Predáva sa v stave holobyt.

Štandardy: železobetonový skelet bytovky, železobetonové medzibytové priečky, murované vnútrobytové priečky, zateplenie minerálnou vlnou, podlahy v byte zakončené anhydridovým poterom, sádrové omietky na stenách a strope, hlinkové okná - 6 komorové trojsklá, bezpečnostné vchodové dvere s požadovanou požiarnou odolnosťou do bezpečnostnej oceľovej zárubne, podlahové kúrenie, výťah priamo až do bytu, inteligentná domácnosť, inteligentný zámok - dvere si otvoríte pomocou telefónu alebo hodiniek, lokálna rekuperácia

Čo robí tento projekt lukratívnym:

Nachádza vo vzdialenosti 400 metrov od Hlavnej ulice, v bezprostrednej blízkosti Kulturparku. KZC Residence ako jediný projekt v meste, ponúka 17 jedinečných 3 a 4-izbových bytových jednotiek. Hlavnou myšlienkou projektu je poskytnúť unikátne luxusné bývanie v centre mesta. V projekte sa nenachádzajú 1 a 2-izbové byty, čo zabezpečuje stálosť obyvateľov. Pre maximálny komfort bývania ponúkame ako jediní v Košiciach 3-metrové vnútorné parkovacie miesta. Pre dosiahnutie najvyššieho komfortu, projekt KZC Residence disponuje výnimočným dizajnom v spoločných priestoroch, ktorý zabezpečujú napríklad himalájske tehly a benátsky štuk.

Luxusný a dizajnový nábytok ako aj lustre na každom podlaží dodávajú projektu prepychový vzhľad a zvyšujú jeho hodnotu. Navyše, zelené fasády a extenzívna zeleň nie sú len nadštandardným moderným riešením, ale zároveň plnia aj ekologickú funkciu. Vášmu pohodlnému bývaniu určite dodajú na kvalite zabudované inteligentné systémy a Smart vymoženosti, ktoré sú v dnešnej dobe nenahraditeľnými pomocníkmi. Samozrejmosťou projektu sú materiály tých najvyšších štandardov s cieľom dosiahnuť vysokú energetickú úspornosť.

Začiatok výstavby: začiatok 2020, kolaudácia: jar 2021

Ak vás tento konkrétny penthouse zaujal alebo sa chcete informovať aj ohľadom ostatných bytov v tomto projekte, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka