2-izbový byt, predaj

Košice - Sever, Košice - mestská časť Sever

+ 1 fotka
PREDANÉ-2 IZB ZREKONŠTR. TEHLOVÝ BYT - HLINKOVÁ UL.- ORIENTOVANÝ

Informácie

Poschodie:
1
Počet poschodí:
5
Celková rozloha:
66 m²
Úžitková plocha:
56 m²
Stav:
po rekonštrukcii
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet izieb:
2
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Internet:
lokálny poskytovateľ
Vykurovanie:
spoločné
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
áno

Popis

PREDANÉ

CASSOVIA REALITAS Vám exkluzívne ponúka na predaj 2 izbový tehlový byt na Hlinkovej ulici.

Byt sa nachádza v tehlovom dome na 1. poschodí z piatich bez výťahu

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Boli vymenené plastové okná, podlahy, dlažby, znížené stropy na chodbe, elektrika, vchodové bezpečnostné dvere, jadro, wc, veľký presklenný sprchový kút na mieru.

Celý bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou. Nová strecha, vchodové brány, plastové okná na dverách, schránky, elektrický vrátnik, fasáda so zateplením.

Dispozične pozostáva byt z dvoch nepriechodných izieb, kúpeľne, samostatného wc, chodby a kuchyne. K bytu prislúcha veľká pivnica 8m2. Je bez balkóna. Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou, potravinovou skrinkou, jedalenským stolom, sporákom s rúrou. Na chodbe je vešiaková skriňa a botník. V izbách sú skrine na šaty.

Byt má úžitkovú plochu 66 m2 z čoho 9 m2 tvorí pivnica. Je orientovaný na juh do parku. Je veĺmi pekný a slnečný.

V okolí je vynikajúca občianská vybavenosť, pár krokov chôdzou ste v obchodnom centre, MHD, školy, škôlky, pošta. Do centra mesta je to autom asi 3-4 minúty. Pred blokom za nachádza nádherný park. Veľmi blízko je to aj do parku Anička.

Byt je vhodný aj na investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu, keďže v blízkosti sa nachádza veterinárna fakulta a Technická univerzita.

Cena bytu je 84.990,- EUR. Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka