2-izbový byt, prenájom

Košice - Západ, Košice - mestská časť Západ

+ 10 fotiek
PRENAJATÉ - 2 IZB. BYT S TERASOU + 2x PARKING, NOVÁ TERASA, INOVECKÁ

Informácie

Poschodie:
3
Počet poschodí:
7
Celková rozloha:
63 m²
Úžitková plocha:
53 m²
Stav:
neuvedený
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
2
Rozloha pozemku:
0 m²
Parkovanie:
vlastné vyhradené

Popis

PRENAJATÉ - DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom kompletne zariadený 2 izbový byt v žiadanej novostavbe Nová Terasa na Inoveckej ulici s 2 parkovacími miestami.

Útulný, svetlý a klimatizovaný byt s výmerou 53 m² na 3.poschodí si určite zamiluje každý, kto chce bývať v novej nehnuteľnosti s krásnym výhľadom. 

Dispozične pozostáva z obývačky spojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne s vaňou, toalety a predsiene. Z obývačky a spálne je výstup na priestrannú terasu (10 m²) , ktorá je orientovaná do tichého prostredia. Kuchyňa spojená s obývačkou poskytuje priestor aj pre jedálenský stôl. Byt je vybavený všetkými štandardnými elektrospotrebičmi  (TV, el. varná doska, el.rúra, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, umývačka riadu, práčka, vysávač). Pri vstupe do bytu sa nachádza predsieňová zostava, kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. Dostatok úložného priestoru Vám zabezpečí vstavaná skriňa v spálni. 

Umiestnenie projektu Nová Terasa 3 poskytuje tiché bývanie s výbornou dostupnosťou, iba pár minút od centra mesta. K dokonalému komfortu bývania prispieva vnútorné a vonkajšie parkovacie miesto, pivnica. V cene nájomného sú všetky náklady spojené s užívaním bytu vrátane 300 Mbit/s internetu, programovej ponuky (155 TV staníc od UPC) a parkovania.

Cena: 850.- Eur/mesiac

Min.doba nájmu 1 rok, depozit 1.700.- Eur, byt je voľný ihneď.

V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (UPJŠ, Nová nemocnica, VÚSCH, T-Systems, Gymnázium M.R. Štefánika, Gymnázium Šrobárova, Naše bistro, Vegánske bistro, Dirty burger, kaviarne, Fajne potraviny), MHD: 12,17,57,36

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 406 460 – Ing. Diana Jirkovská – certifikovaný realitný maklér NARKS

DIANA JIRKOVSKÁ from the real estate agency CASSOVIA REALITAS offers fully furnished 1 bedroom apartments for rent in a highly-demanded new

apartment building Nová Terasa situated on Inovecka street with 2x parking included.

Anyone who wants to live in a brand new property with a beautiful view will surely fall in love with the cozy, bright and practical air-conditioned apartment of 53 sq m on the 3 rd above-ground floor.

The apartment consists of a living room connected to the kitchen, a bedroom, a bathroom with a tub, a restroom and a hallway. The spacious terrace (10 sq m), which overlooks a peaceful area, can be accessed from the living room and the bedroom. The kitchen connected to the living room also provides enough space for a dining table.

The apartment is equipped with all standard electrical appliances (TV, electric cooker, electric oven, refrigerator with freezer, microwave oven, dishwasher, washing machine, vacuum cleaner).

At the entrance to the apartment there is a coat and shoe cabinet, a bathroom with a tub and a restroom. Plenty of storage space will be provided by a built-in wardrobe in the bedroom and an entrance hall cabinet with storage space in the hallway.

The location of the Nova Terasa 3 project provides quiet living with excellent accessibility, just a few minutes from the city center. The basement space, indoor and outdoor parking spaces contribute to the perfect comfort of living.

All costs associated with the use of the apartment, including 300 Mbit/s internet, program offer (155 TV channels) and 2x parking, are included in rent.

Price: 850.-EUR/month

Min. rental period: 1 year, deposit: 1.700 EUR, the apartment is available immediately.

Civic amenities in the vicinity: kindergarten, schools, shops, restaurants, hospital, café ( UPJŠ, VŮSCH, T-Systems, Gymnázium Šrobárova, Naše bistro, Vegánske bistro, Dirty burger, Fajne potraviny).

City transport: buses 12, 17, 57, 36

We will be happy to provide you with more detailed information on the telephone number +421 907 406 460 – Ing. Diana Jirkovská – certified NARKS real estate broker

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka